Bunları Biliyor Muydunuz ??



Josh Holloway yani Sawyer, evliymiş.

Dominic Monaghan ile Evangeline Lilly sette birbirlerine aşık olmuşlar.

Pilot bölümler adanın kuzeybatı ucundaki Mokuleia plajında, mağarada geçen bölümler ise yine aynı adada boş bir depoda çekilmiş.

Dizideki flashback'lerde gösterilen (Los Angeles, New York, Avustralya, Nijerya, İngiltere ve Irak gibi) yerler aslında Honolulu'da çekiliyormuş.

Irak görüntüleri 2. Dünya Savaşı'ndan kalma bir sığınakta, Avustralya havalimanı görüntüleri ise Honolulu Kongre Merkezi'nde çekilmiş.

Sun yani Yoon-Jin Kim, kast seçmelerine Kate rolü için çağrılmış ancak yapımcılar Kim'i aradıkları karaktere tam olarak oturtamayınca onun için başka bir rol yazıldı.

Libby karakteri için Jennifer Jason-Leigh'e teklif götürülmüş ancak Leigh kabul etmedi.

Vincent adlı erkek köpek aslında, Madison adlı bir dişiymiş.

Charlie karakteri aslında daha yaşlı bir aktör için yazılmış, ancak yapımcılar Dominic Monaghan'ı o kadar çok sevmişler ki karakteri onun için baştan şekillendirmişler. (Sahiden çok sevimli)

Mağara sahnelerinde görülen kayalar aslında lastikmiş.

Charlie'nin eroin kullandığı sahnelerde kahverengi şekerden faydalanılmış.

Adewale Akkinuoye-Agbaje, canlandırdığı Mr. Eko karakterini kendi yazmış.

John Locke karakterinin geçmişinde evlenme teklifi ettiği kadın Kate Segal’miş. ('Married with Children’ dizisindeki Peg).

Adada yer alan uçak enkazı Delta Airlines'tan bir girişimci tarafından 50.000 bin dolara satın alınmış, ABC/Touchstone'a dizide kullanılmak üzere 200.000 dolara satılmış...

0 yorum:

Yorum Gönder