Michael Emerson,Lindelof ve Cuse'dan


Los Angeles Times'tan Maria Elena Fernandez LOST'la ilgili makalesinde, Michael Emerson yani Benjamin Linus, Carlton Cuse ve Damon Lindelof'un sözlerine yer vermiş. LA Times'ta yayınlanan makaleden Benjamin'in Carlton Cuse'un Ve Damon Lindelof'un söylediklerini aynen çevirerek yazıyorum;

Michael Emerson; "Hikayede birden bire eski ada'yla ilgili gelişmelerin olamsı cok ilginc ama bence noksan. Ada hayatı ve büyük yalanı kendilerine mesken etmiş olan Oceanic 6'lısı kadar noksan."

Carlton Cuse:"Çünkü ada, kazadan kurtulanlar için onlar gittiklerinde adada kaldıkları zamandan daha cok ihtiyac duyacaklar adaya. Ada gücünü asla kaybetmeyecek. Flashforward'ları yaparak insanları birşeye inandırmak istediğimizde neye inanacakları konusunda fikirleri olmadıgında fazlasıyla süpheci bir duruma sokuyoruz."

Damon Lindelof:"Önümüzdeki sezon ada dısında kalanlar için adaya dönmek çok ama çok zor olacak. Ama hayat onlarla olmayan insanlar için devam ediyor. Hikayeyi nasıl anlatacagız? Bunu size anlatmayacagım Jack adadaki herkesi adadan cıkaracagına dair söz vermişti. Bizde düşündük ki, eğer kahraman sözünü yerine getirir ama aynı zamanda korkunç bir hata yaptıgını anlarsa ne olur? Jack kafasında adadan sadece Kate'i cıkarmayı bir basarı olarakda görüyor. Artık biliyoruzki bebekte bunun bir parçası. Ve kendimize sorduk, adaya geri dönmelerini gerektirecek bişeylere sahip olan digerleri kimler ve ada dısındaki hayatları nasıl? Cevap Sayid, Sun ve Hurley ama neden sorunuzu asla cevaplayamayız bunu önümüzdeki sezon görecegiz."

Carlton Cuse:"Bu seçimler karakterlerin dramatik kutuplaşmalarından cıkacak. Jack aralarındaki tek deneyci karakter. Adanın gizemine ve mitolojisine asla inanmadı. Locke adanın gizemlerine dalmışken, o sadece bu lanet yerden kurtulmak istiyordu. Hatası ona adanın ne oldugunu öğretecek. Bazı aksiyon dolu sahnelere cok sasırtıcı romantik sahneler koyacagız."

Damon Lindelof:"Oceanic 6'lısının hikayesi, tüm hikayenin kırılma noktası. Finalle ilgili olanda bu zaten. Herkes dağılıyor. Ve hikaye bizi herkesi bir araya getirip getirmemiz konusuna getirecek. Acaba kimler bir araya gelmek üzereler?"

0 yorum:

Yorum Gönder